speltak: Bandarlog Horde


De Bandarlog horde van scouting Mensinghe Roden is een groep jongens en meisjes tussen de 7 en de 11 jaar.

Elke zaterdag komen we bij elkaar om de meest uiteenlopende dingen te doen. Zo zijn we dol op bosspelen, hutten bouwen en vuurtje stoken. Ook leren we knopen, en bij slecht weer kunnen we ons binnen prima vermaken. Naast de opkomsten op zaterdagmiddag gaan we ook 3 keer per jaar op kamp.

Ergens in januari gaan we op winterkamp, we slapen dan 2 nachtjes in ons clubgebouw en doen dan de hele dag allemaal leuke dingen. Ook hebben we met het winterkamp altijd een leuk uitstapje. Zo zijn we bijvoorbeeld al eens naar de bioscoop, het stripmuseum, de sterrenwacht en ballorig geweest.· Met Pinksteren kamperen we 3 nachtjes in de Marnewaard. En niet alleen wij, maar alle scouts uit noord Nederland komen dan bij elkaar. We beleven dan altijd een groot avontuur.Tot slot gaan we in de zomervakantie altijd 5 dagen op zomerkamp, en ook dan slapen we in tenten. De groep bestaat uit ongeveer 24 kinderen.

Als je een keer wil komen kijken, dan ben je van harte welkom. We zijn altijd op zaterdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur te vinden in ons clubgebouw aan de Norgerweg. We vinden het prettig als je ouders van te voren even bellen.

De groetjes van alle welpen,

Bagheera, Baloe, Shere-Khan, Rikki Tikki Tavi en Akela.

 

Nieuws: