Walhalla-Stam, stam voor oud-leden


Lang geleden lid geweest van scouting Mensinghe? Of altijd lid gebleven, omdat je scouting een warm hart toedraagt, maar nooit meer betrokken bij de activiteiten? Zin om eens in de drie maanden toch nog eens samen verhalen en herinneringen op te halen onder het genot van een drankje bij het vuur, een tof scoutingsspel (for old times’ sake) en al je oude scouting-vrienden terug te zien?

Kom eens langs bij een opkomst van de Walhalla-stam!

Bij de Walhalla zitten ondertussen allemaal oud-leiding en oud-leden die niet meer elke week naar een opkomt willen of kunnen komen, want: werk, kinderen, het grote volwassen leven, maar het toch nog wel leuk vinden om af en toe samen rond het kampvuur te zitten.

De Walhalla-stam wordt geleid door “Ot en Sien”. Momenteel zijn dat Peter en Grieteke. Zij zorgen voor vier kwartaal-opkomsten in het jaar. Hierbij beginnen we vaak met gezellig koffie drinken, waarna we een vette activiteit organiseren en we eindigen met eten en een drankje bij het vuur. En het mooie: We weten dat iedereen het druk heeft, dus alle opkomsten voor komend scouting-jaar zijn al ingepland. Het enige dat je nog hoeft te doen: je aanmelden!

Alle oud-Mensinghe leden zijn welkom! Dus wil je meedoen of wil je in ieder geval de e-mailtjes voor aanstaande opkomsten ontvangen, stuur dan een mailtje naar: walhallastam@mensinghe.nl.

Je kan je ook inschrijven.

Omdat wij anders georganiseerd zijn dan een reguliere speltak kan een opkomst €5,- tot €15,- kosten in verband met eten en/of spelmateriaal dat aangeschaft moet worden.

Nieuws: