Rabo ClubSupport 2022

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Leden van de Rabobank Noordenveld West Groningen kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen.

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Met jouw stem zorg je voor een financiële bijdrage van de Rabobank voor het aanschaffen van spelmateriaal voor onze activiteiten. Denk hierbij aan houten palen, touw, klimmateriaal. Hoe meer stemmen er op onze scoutinggroep uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die we ontvangen!

Namens alle leden van Scouting Mensinghe Roden, bedankt!

We willen TakeAware bedanken voor het sponsoren van de friendly disposables die we gebruiken tijdens het jubileumfeest.

~ 16 oktober 2021 ~ De dag vloog voorbij; oude vrienden herenigd, nieuwe vrienden gemaakt. Oude leiding weer gezien, jouw oud-welpen die nu leiding geven, of die zelf ondertussen hun eigen bevers hebben geproduceerd. Het was er allemaal; 60 jaar Mensinghe is dan ook niet niks! Geniet nog even na bij het zien van de foto’s


Mis je scouting weer na dit jubileum? Kom dan eens langs bij de Walhalla Stam! Bij de Walhalla zitten allemaal oud-leden die niet meer elke week naar een opkomt willen of kunnen komen, maar het wel leuk vinden om af en toe samen rond het kampvuur te zitten. Er zijn vier kwartaal-opkomsten in het jaar. Hierbij beginnen ze vaak met gezellig koffie drinken, waarna ze een vette activiteit organiseren en eindigen met eten en een drankje bij het vuur. Alle oud-Mensinghe leden (18+) zijn welkom! Dus wil je meedoen of wil je in ieder geval de e-mailtjes voor aanstaande opkomsten ontvangen, neem contact op met walhallastam@mensinghe.nl


Hopelijk zien we je snel weer! Wellicht als Beverleiding (we zoeken leiding), bij de Walhalla Stam, op zaterdag als je je eigen welp afhaalt, of gezellig op bezoekersdag met NPK. Don’t be a stranger!
Rest ons nog te schrijven: Groen met gele dassen, da’s Mensinghe, klasse!

Nieuws: