Jota 2015 live volgen via de webcam!

Klik hier om live mee te kijken met de Jota 2015!

Lees verder »

Jota – Scouting mensinghe wint foto wedstrijd!

Een week lang kon er gestemd worden op de  favoriete JOTA-torenfoto op facebook. In de eindfase van de wedstrijd kwam pas een duidelijke winnaar naar voren, hoewel het wel een nek-aan-nek race was tussen Mensinghe en Ba-Ow Beetsterzwaag. Toch heeft onze toren de meeste ‘likes’  gekregen op facebook en mogen wij ons de trotse winnaars […]

Lees verder »

JOTA – Toren laatste bouwweekend

Hierbij de foto’s van het laatste bouwweekend van te JOTA-toren Het plaatsen van de icosaëder.  

Lees verder »

JOTA 2013 kan van start!

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de toren, dit jaar in bijzondere vorm, klaar te krijgen. Dit weekend zijn de laatste knopen gelegd en is de icosaëder op zijn plek gekomen. De antennemast en antenne moeten er nog in, dit gebeurt aanstaande vrijdag. En dan is het zover, de JOTA 2013 kan van start! […]

Lees verder »

Jota toren 2e bouwweekend

Hier de foto’s van het 2e bouwweekend, vrijdagavond: het rechtopzetten van de toren! zaterdag en zondag middag het dichtknopen van de toren.  

Lees verder »

Bouw JOTA toren is van start!

Over een paar week is het weer zover! JOTA 2013 Afgelopen weekend is de bouw van de JOTA-toren gestart. er zal nog een hoop gebouwd moeten worden maar hier alvast een paar foto’s van het begin van de bouw.  

Lees verder »

JOTA – 2013

JOTA (Jamboree On The Air) komt er weer aan! Het weekend vol spelletjes, activiteiten, zenden, radio en natuurlijk gezelligheid zal plaats vinden in het weekend van 18,19 en 20 oktober! Ben jij er bij? Binnenkort zal deze pagina je op de hoogte houden van de bouw van de JOTA-toren en alle activiteit er omheen.

Lees verder »

Nieuws: