“Niet helemaal op schema”

RODEN – De verbouwing van het clubgebouw is in volle gang, maar dit brengt wel de nodige kleine problemen met zich mee. Zo zou materiaal geleverd worden voor het dak van de nieuwbouw, maar dit is een week verlaat. “We lopen niet helemaal op schema”, vertelt René Cazemier van bouwbedrijf R. van der Sluis.

Door Grieteke van Houten
Het materiaal voor het dak zou afgelopen maandag aankomen, maar dit komt nu aankomende maandag aan. “De constructie van de nieuwbouw staat, en maandag beginnen we met de kopconstructie”, aldus Cazemier. “We lopen nu ongeveer een week achter op schema, maar als iedereen er een tandje bij doet zitten we over ongeveer anderhalve week weer op schema.”

Volgens Cazemier hebben ze ook veel gehad aan de hulp van de scouts met het afbreken van de binnenkant van het gebouw. “We zijn nu begonnen met de WC-blokken en hier komt volgende week iemand die de leidingen gaat leggen. Dan kunnen we al snel met de tegels en de afwerking beginnen.”

Het scoutinggebouw aan de binnenkant is, met hulp van de RSA en de Stam, open gesloopt voor de verbouwing. Het lokaal van de welpen/bandarlog, verkenners, bevers en padvinders was een grote ruimte geworden. Volgens Cazemier is de binnenkant nu ook opgeruimd en kunnen hij en de anderen van het bouwbedrijf maandag, als alle materiaal geleverd is, weer “met frisse moed ertegen aan”.

woudscout-1-mei-verbouwingHet uiterlijk van de binnenkant van het gebouw op zaterdag 1 mei

Nieuws: