Verbouwing Woudscout: ook aan de binnenkant verandert er veel

De buitenmuren zijn nu voor het grootste deel opgetrokken tot de bovenkant van de kozijnen.

Het padvindsterslokaal heeft de oude muur weer terug die er in 1986 was weggehaald. We staan hier in wat de nieuwe keuken wordt.

Het keukenblok wordt ook hoger dus de muur wordt opgetrokken. Er is nog geen geld voor een nieuw kozijn, ergo uw bijdrage wordt verwacht op de rekening van de penningmeester. Zie hiervoor elders op de website. Met het sponsoren van vierkante meters kan er een nieuw kozijn worden gemonteerd.

De toiletten stamden nog uit 1968 en waren niet meer van deze tijd. Het keukentje en de douche waren uit de begin jaren negentig maar alles is nu grondig gestript .

Zicht vanuit de nieuwe wc en doucheruimte op de nieuwe keuken.


De ander kant van de muur. Het deels oude en nu nieuwe padvindsterslokaal met zicht op de gang. De gang wordt straks opnieuw gebouwd en 36 meter lang.

Het explorerlokaal met een nieuwe ingang richting de technische ruimte, cv en dergelijke.

Het oude stamlokaal wordt in drie ruimten verdeeld. De voorste hier wordt het toilet en douche voor rolstoelgebruikers en daarachter is de technische ruimte weer zichtbaar.

De uitbouw in perspectief naast het bestaande gebouw.

Het verbouwplan is als volgt te omschrijven: Waar een muur stond gaat die weg, waar geen muur stond komt een muur, waar een ruimte via één deur toegankelijk was komen twee deuren en waar een ruimte via twee deuren toegankelijk was komt één deur.

Toen het gebouw in 1968 werd aangekocht door Scouting zaten er geen houten muren in. De boogschietvereniging huurde het als oefenruimte.

De derde ruimte in het stamlokaal, een nieuwe opbergruimte voor groepsmateriaal.

De nieuwe wc’s, althans de kozijnen ervan waar de deuren in komen.

Onder de kozijnen zijn dorpels geplaatst. Het begint er al op te lijken.

Nieuws: