Foto-update verbouwing Woudscout

Dat er afgelopen week weer druk verder is gewerkt is duidelijk te zien. Zo is er door de ouders en bestuursleden o.a. afgelopen week vele avonden besteed aan het opruimen van de enorme troep die het gevolg was van het voorbereiden van een NPK in een clubhuis dat wordt verbouwd. Ouders, bedankt!

Maar we beginnen aan de openbare weg waar we een mooie houder hebben gekregen voor onze vuilniscontainers. Nu hoeven we ze niet meer uit de sloot te vissen of op de bushalte te parkeren. De eerste bostoerist die het voor een fietsenstalling aanzag is al gesignaleerd.

De laatste oude muren en zolder zijn bijna helemaal gesloopt. De nieuwe gang rukt op.

Hier worden sleuven in de muur gefreesd voor de leidingen, nieuwe lijnen getrokken op de muur en het gereedschap schoongemaakt.

Een mooie strakke muur, de tegeltjes kunnen er zo op. Hmmm, een deel van die muren stond daar toch ook voorheen?

De technische ruimte wordt ook netjes gevoegd. Deze ruimte staat overigens verdacht dicht bij de bar.

De nieuwe gang reikt nu tot aan de overzijde van het gebouw.

De kranen worden nu in de muur aangebracht, in plaats van ervoor gemonteerd.

En toen kwam er een schoolklas voorbij die op ‘snuffelstage’ bij de aannemer was. Ook zij bouwden een muurtje. Wel op veilige afstand van het gebouw.

De nieuwe muren worden niet van planken maar van platen. Dat zal een heel ander aangezicht zijn.

Het is weer mooi weer en dus wordt er weer buiten gewerkt. De voorbereidingen voor het dak zijn op de foto in volle gang.

Met een halfhoutsverbinding wordt een balk over de volle lengte van de muur geconstrueerd waaraan het dak wordt vastgemaakt.

De materiaalcontainer vertrekt naar het NPK.
Met dezelfde wagen vertrekt de afvalcontainer. Handig, spaart tijd en geld.

Nieuws: