Reunie 60 jaar


We willen TakeAware bedanken voor het sponsoren van de friendly disposables die we gebruiken tijdens het jubileumfeest.

Op zaterdag 16 oktober vindt de reünie en de jubileumviering van scouting Mensinghe Roden plaats. Meld je aan via het onderstaande formulier. 

LET OP: dit formulier is alleen voor 18+ (oud)leden. Ben je actief jeugdlid meld je dan aan via je leiding van je eigen speltak. 

 
Locatie: Clubhuis aan de Norgerweg 4


Programma:

Vanaf 13:00 uur: Inloop bij het clubhuis, onder de jubileumpoort door en door de tijdmachine!
Rond 15:00 uur: Hike door het Mensinghebos, wat is er veranderd en wat is nog herkenbaar? (indeling en vertrek in groepjes)
Vanaf 17:00 uur: Barbecue, en ruime gelegenheid tot in de avonduurtjes om bij te kletsen.
Rond 23:00 uur: Officieel einde, maar het kampvuur zal nog wel blijven branden.

Het succes van een reünie hangt natuurlijk voor een groot deel af of je tijdsgenoten ook komen, de mensen waarmee je samen leiding hebt gegeven of hebt gekampeerd. Daarvoor hebben we je hulp nodig. 

Weet jij nog iemand uit je leidingteam of speltak? Zoek hem of haar op via social media of laatst bekende adres en verwijs naar het opgave
formulier. 


Kom je van ver en zoek je een overnachtingsadres in Roden, neem je slaapzak, matje en tentje mee, we regelen een plaats in het bos voor je.


Deelname aan de hike en inloop is gratis, voor de luxe barbecue en drinken vragen we een bijdrage van €20,-. Geef op het opgaveformulier aan als je dieet of wensen zoals vegetarisch hebt.


Heb je nog vragen of opmerkingen, schroom niet en neem contact op: jubileum@mensinghe.nl

Met vriendelijke groet,
Reüniecomité Scouting Mensinghe Roden.

Het is niet meer mogelijk om je op te geven.

Nieuws: