Padvindsters – Open opkomsten!

Beste toekomstige padvindster(s) en ouders,
Heb je altijd al eens een goede boomhut willen bouwen, knopen leren leggen, leren je eigen keuken te maken en koken op vuur? Of speel je graag grote spellen in het bos met leeftijdsgenoten? Wil je leren hoe je een groep kan aansturen en hoe je wandeltochten (hikes) kan lopen zonder fout te lopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want wij doen het allemaal!
Elke zaterdag ochtend hebben wij een opkomst met de padvindsters (meiden in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar) in ons scouting gebouw van 9.30h tot 12.00h. Tijdens deze opkomsten gaan we bezig met het leren van hike-technieken of leren we koken op houtvuur. En vaak gaan we ook dingen maken of schilderen, spelen we spellen in het bos, hebben we kampen of gaan we gezellig met zijn allen zwemmen. Voor ieder wat wils!
Lijkt het je nou leuk om ook eens een opkomst mee te maken? Je mag natuurlijk altijd, Open Opkomst of niet, drie keer langs komen om te kijken of scouting iets voor jou is. Je staat ook vrij om dan een vriendinnetje mee te nemen om samen te komen kijken. Maar wil je graag van te voren weten wat we gaan doen dan is de Open Opkomst misschien iets voor JOU!
De Open Opkomsten zijn speciaal voor alle meiden die eens willen komen kijken bij de padvindsters. Samen met alle leiding die de opkomst organiseert en de padvindsters die er al zijn hebben we een leuk programma bedacht om je te laten ervaren hoe leuk scouting is:

22 maart – Leren we je vuur maken en gaan we er iets op koken.
29 maart – Spelen we een groot bosspel.
5 april – Spelen we levend Ganzenbord.

Je mag vrijblijvend langs komen tijdens deze opkomsten. We beginnen om 9.30h en eindigen rond de klok van 12.00h. Soms kan het een klein beetje uitlopen, maar we doen ons best om rond die tijd wel te eindigen.
Je hoeft je voor deze opkomsten niet op te geven, maar wil je ons laten weten dat je komt dan zouden we dat extra fijn vinden! Voor vragen mag je ons altijd een e-mail sturen: padvindsters.mensinghe@gmail.com
We hopen je te hebben overtuigd!
En misschien tot 22 maart.

 

Open Opkomsten foto site
.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Nieuws: