Liefair!

Liefair van 25 augustus die door het Leidingteam van de Bandarloghorde is opgepakt en uitgevoerd,  met een draaimolen, vlaggenmast van 15 meter hoog en een vuurtafel van 2×1.5  hebben we ons op perfecte wijze gepresenteerd.

Oorspronkelijk waren wij aangeschoven bij de organisatie van de liefair (welke 90 standhouders telde) met als doel de kinderen te vermaken en zodoende een bijdrage te leveren, dit hebben we gedaan met de draaimolen en vuurtafel
de organisatie was zeer blij verrast door de professionele en krachtige aanpak van onze groep, de eerste afspraken voor 2014 zijn gemaakt, wij willen dan een reuzenrad gaan bouwen naar het model dat in ons lokaal staat.

voor de zomer hebben 2 leiding van de bandarloghorde overleg gehad met de organisatie van de “Liefair”in lieveren,  verzoek was om een activiteit neer te zetten voor de kinderen. In de weken daarna kregen de plannen steeds meer vorm en werd de presentatie steeds uitgebreider met aanvullingen en mogelijkheden.
zaterdag 24 augustus zijn we om 10 uur vertrokken met 250 meter aan palen richting Lieveren, we hebben hier met 5 mensen de hele dag gebouwd aan onze objecten,  deze mensen hebben de nacht in bivakzak doorgebracht midden op het veld.
Zondagmorgen vroeg weer verder gebouwd, rond een uur of 9 was alles klaar voor de bezoekers en brandde het vuurtje op de daarvoor bestemde plek.

uiteindelijk kregen wij bijzonder goede reacties van bezoekers, standhouders, burgemeester en wethouders en de organisatie!

Nieuws: