Liefair

De jaarmarkt van het dorp Lieveren, de Liefair, is alweer een tijdje achter de rug, maar we hebben nog de mooie foto’s en die kunnen we u niet laten missen!
 
30 Augustus was het zover, Liefair 2014! Vorig jaar stonden we er ook al, en dat was te zien aan de posters voor 2014, waarop onze in 2013 gebouwde draaimolen groots afgebeeld was. Ook dit jaar hebben we weer speeltoestellen gebouwd, maar geen draaimolen dit keer. Dit jaar was het een wipwap en een schommelbank. Vele kinderen die op de Liefair langskwamen wisten ons direct te vinden en zeiden dat hun ouders wel over de markt mochten gaan, terwijl zij zich wel vermaakten bij onze speeltoestellen! Natuurlijk hebben wij van die gelegenheid gebruik gemaakt om een foldertje van scouting mee te geven! We hopen dan ook op veel nieuwe bevertjes, welpjes, en scouts erbij!
 
Naast onze activiteiten op de markt waren we buiten de markt ook actief. Onze RSA leden stonden namelijk bij de parkeerplaatsen, mensen te begeleiden in een veilig en goed plekje. Zij hebben het ook erg naar hun zin gehad! Van het regenachtige weer, en de donkere wolken horen we nu niemand meer! Dus het was een geslaagde dag!
 
Voor meer informatie over de markt: www.Liefair.nl.

Nieuws: