Verbouwing clubgebouw: vloer, zolders en dubbelglas

De houten planken zorgen er voor dat het oude en nieuwe gedeelte beter bij elkaar passen. De kleur is nu van de grondverf, de lakverf moet er nog overheen.


Aan de andere kant is nog de isolatie zichtbaar. De planken die hierop komen hadden maandag geplaatst kunnen worden als niet iemand ze op vrijdagavond op een kampvuurtje had opgestookt.


-“Volgens mijn interpretatie van de bouwtekening is dit de nieuwe Explorer basis.”
-“Kan wel zijn, maar zolang het koffieapparaat van de stam hier staat is dit het nieuwe stamlokaal.”


Het nieuwe stuk met aangeveegde vloer en al afgetimmerd van de gang.


Jawel, het nieuwe glas, dubbel glas wel te verstaan zit er in.


Onbedoeld is de groen gele muur nu van een bruin randje voorzien. Staat wel leuk. De kozijnen horen bij de deuren naar het rolstoel toilet / douche en de opslagruimte.


De nieuwe vloer wordt afgereid zodat het zoveel mogelijk een geheel vormt met de oude vloer.


En daarna nog gevlinderd tot een strakke vloer.


De houten vloer van de nieuwe zolder


Tussen de ramen zijn planken geplaatst. Voorlopig ook nog in de grondverf.


De vorige tegels waren de standaardtegels uit de jaren zestig. Het werd tijd voor iets meer fris.


Toilet en douche aan de voorzijde van het gebouw.


De nieuwe gang aan beide zijden betimmerd.


De wand tussen beverlokaal en verkennerslokaal op de achtergrond en de opbouw van de zolder in aanbouw.


De wandkasten in het beverlokaal.


Een nieuwe kruipruimte onder de keuken.

Tegeltje, tegeltje aan de wand, welk clubhuis is het mooiste van het land?


Het zoldertje in het oude beverlokaal liep alleen langs de gangzijde. In het nieuwe lokaal strekt het zich uit boven de inbouwkasten en een apart vlak in het bijgebouwde gedeelte


Dezelfde zolder gefotografeerd vanaf de zolder boven het nieuwe padvindsterslokaal


En vanuit de hoek van het nieuwe verkennerslokaal dat ook al aardig vorm krijgt.


Dit zoldertje lijkt een beetje op het zoldertje dat eerst boven de oude keuken zat. De nieuwe zolder bevindt zich boven in het oude stamlokaal.