Verbouwing clubgebouw: kleine werkzaamheden

Het nieuwe gebouw kan in twee delen worden gesplitst, ieder met eigen verwarming en warm water. Dit is de combiketel die in de zuidzijde van het gebouw hangt.
Het zoldertje achter is niet meer via het oude padvindsterslokaal bereikbaar en heeft dus nu net als het zoldertje voor een eigen vlizotrap gekregen. Dit zoldertje dient als “speltakruimte” voor het bestuur.
Direct na de zomervakantie werd een aanvang gemaakt met de toiletruimten aan de noordzijde.
Een plafond in de douche/w.c. ruimte voor rolstoelgebruikers.
Jawel, het kan niet op. Plavuizen vloertegels in de gang.
Rookgasafvoer op het dak.
De nieuwe toiletten en de nieuwe tegeltjes.
Dit is de vloerbedekking voor het beverlokaal. Er is genoeg beschikbaar voor nog een tweede ruimte.
Planken in de nieuwe wandkasten, helaas voorlopig voor maar één lokaal.
Nieuwe scharnieren en sloten voor de voordeur, de oude waren helemaal versleten. Op de achterdeur zit zelfs een panieksluiting.
Deuren in de wandkasten, en een thermostaat aan de muur.
De inrichting van het rolstoeltoilet en douche vordert.
De toiletten aan de noordzijde behouden de oude opstelling, alleen is alles nieuw. En nu geen verfkwasten meer schoonmaken in het keramiek.
De gang wordt opgedeeld in twee afsluitbare gedeelten i.v.m. de verhuur. Wel met glas in de ramen.
En ondertussen zijn de Jota voorbereidingen ook weer begonnen.